Om behandlingen

Behandlingen

ikon_blue

Samtale

Behandlingen starter med en kort samtale. Her har du mulighed for at fortælle, hvordan du har det og om eventuelle problemer vi skal fokusere på i behandlingen.
Ofte samtaler vi også under selve behandlingen, men en behandling kan også foregå helt uden ord.

Behandlingen

Efter vores indledende samtale skal du på briksen. Du afklæder dig tøjet, men beholder trusser/underbukser på. Hvis du ønsker det, kan du også beholde BH/undertrøje på.
Du ligger dig på briksen på ryggen med et tæppe over dig.
Selve behandlingen består af en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, fokus på åndedrættet og aku- og zonetryk.
Cirka halvvejs i behandlingen vender du rundt på maven, så bagsiden kan behandles. Behandlingen afsluttes normalt med stræk og ledbevægelser, der har en ledfrigørende effekt på ryg, lænd og nakke.

Varighed
Hele behandlingen inkl. af- og påklædning tager normalt ca. 50-60 minutter.

Resultater
De fleste vil efter en behandling føle et fantastisk velvære både fysisk og psykisk. Skader heler langt hurtigere. Du får mere overskud i livet.

Eventuelle bivirkninger

Selvom de fleste efter en behandling føler øgede velvære, kan der også forekomme bivirkninger som træthed, svimmelhed, ømhed, humørsvingninger samt andre udrensningssymptomer.
De fleste af bivirkninger er kortvarige og er blot udtryk for at kroppen arbejder eller regulere sig selv. Der kan dog forekomme situationer, hvor du føler behov for en samtale, og her er det vigtig at kontakte mig.

Antal behandlinger

Der er intet entydigt omkring, hvor mange behandlinger, der er behov for eller hvor ofte, du skal komme til behandling. Nogle har behov for at komme en eller få gange for at få løst et konkret eller akut problem, hvor andre har mere glæde af at komme med jævne mellemrum for hele tiden at holde sig skarp samt forebygge livsstils skavanker/sygdomme.